Helg

De måste ju vara bland de värsta som finns när internet inte fungerar, speciellt när man har saker att göra via datorn, kul tt det ÄNTLIGEN återuppstått iaf! läste just att umeå är ledanade inom europa när det gäller internethastigheteten, men vad fan hjälper de där det ändå inte funkar?

i helgen har det mest varit slappande och innebandy på schemat, åkte till sundavall med VÄRLDENS BÄSTA LAG= umeå city, och spelade match, vi vann med 8-5, trots att vi inte spelade kung, men de var viktigast att vinna, vilket var sjukt skönt!
 Var även och kollade på när city herr spelade match, höjdpunkten i den matchen var nog min lillasyster. i pausen spelade Umeå Flyers en uppvisningsmatch som va väldigt givande för min syster på läktaren, vi ska nog inte gå in på några detaljer just nu, vi tar de senaren, men kul vad de iaf, tillskillnad från matchen. Tack sandra för att du gör mina dagar mkt roligare ibland :D




Är även sjukt trött, som vanligt, har jobbat idag också, blir förhoppningsvis en bra löning i november!

jobbigt

Fyfansen vad jag har jobbat sista tiden alltså! är helt slut, har gått upp 05.30 varje morgon i hela tre veckor nu, de tar verkligen på vill jag lova! men vad gör man inte för en extra krona i fickan? är bara glad att jag får jobba lite ibland =) även om de kan kännas drygt ibland på morgonen så är de värt de alla dar i veckan, speciellt på fredagarna och lördagarna ;)


Vill även passa på att gratta min tjejer anna och josefin som fyller hela 19 år idag. inte varje dag man får fira hela 19 jordsnurr!

 

wazz up?

Vet inte ritigt hur man ska inviga sin blogg riktigt eller hur man ska lägga upp sitt första inlägg.
men jag hoppas att Camilla är riktigt stolt över mej nu, som hon har tjatat över att jag ska börja blogga, bara för att hon vill gärstblogga kanske? vad vet jag? men jag gillar de! :D

TJA TJA BLOGGEN!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0