Kors i taket!

kort i taget, var är de nu nu som har hänt?! jo de ska jag vänligt berätta, JAG har faktiskt LAGAT MAT!
tro de eller ej, men de är sant!
 de blev ingen galamiddag, men helt okej käk innen match.


Goooo middagen på studenten, lika bara som då blev de väl inte riktigt.

nu ska jag ladda lite mer inför matchen ikväll.

tack och hej leverpastej!

ps, saknar mitt långa hår och även min bästaste liisa!

HEJ BULT!

har under ett par dagar varit på andra äventyr i storstan, inte alla som får vara där och leka. och leka är ngt som jag har gjort väääääldigt mycket! har faktiskt varit hundvakt åt valle och vegas, världens goaste och sötaste dogs. och inte nog med detta så har jag även haft en privat kock, något som jag ser som ett måste i livet, alltid godare att äta andras mat än sin egen, iaf enligt mej som inte är as het när de gäller food, men baka är ngt jag är mästare på!

idag var jag på lunch med hundarna ägare, och inte bara dessa två, utan vi passade på att lunch-dejta med hela warbergs innebandylag, dom hatar INTE mat med älskar banne mej kladdkaka med grädde, tack för resterna grabbar! men de är lugn jag fick mätta min hunger genom att kolla på dessa kryddor ist ;) hahahah.. calle visst håller du med? eller de behöver jag inte ens fråga, för de vet jag att du gör ;P jag och calle fick även en underbart härlig blick av "bult" som värmde varmt i hjärtat, tack för denna lååååååååånga blick, vi kändes visst igen dej, men orkade bara inte visa de så tydligt, för skulle nog gissa på att vi var de enda inne på plaza som gjorde detta dock.. inte lätt att vara innebandyspelare från warberg alla gånger.. men själv kollade man mest ner någon annanstans, ooooopssssss. förlåt A.B, men jag kunde inte låta bli, de var helt omöjligt.

 "heeeeeeeeeeej BUUUUUUULT"

gick även en sväng på stan efter käket, blev inte mycket gjort, men köpte iaf två nagellack till mej själv och ett till lillasyster eftersom att hon blev så arg när hon inte fick köpa en inte as het klänning, ibland kanske man är en liten toffel trots allt? men är man söt som socker så är de svårt att låta bli. men en av de roligaste sakerna som hände idag var när jag såg en jävligt konstig mössa som jag bad sandra att prova, på mössan satt bajskorvar... vad händer med världen? men kul var de iaf. bild kommer later!

pussssss och godnatt, kakan är trött, hon han även med att inventera på ica super teg idag också.
peace!

ps, vill även gratta min bästa mamma som fyller år idag, grattis!


1/3

Vilken underbar dag! har varit ledig, vilket jag kommer att vara ett tag framöver ju, fast håller detta väder i sig så kommer jag nog inte tt klaga så mkt ;) dagen började med en pomenad genom denna vackra by tsm med min bästa Anna O. man måste ju röra på flärret nu när man inte jobbar. sen ringde in farfar, som för övrigt är världens bäsra farfar och nog den hurtigaste också, han frågade om vi skulle ut och åka skidor, vilket jag självklart ville, allt man gör med farfar är mega kul! så tack för en supertrevlig dag bästa du. tack även för den otroligt sköna träningsvärken jag kommer att ha imorgon.. men den kommer ju alltid som ett brev på posten efter dagar som denna. men jag ska banne mej bli bättre på att åka, eller jag menar åka oftare.

Skidor på gymnasiet. 

Blev ingen vurpa när vi åkte idag iaf, men gymnasiet bjöd på en och annan ;P

hahah, kom att tänka på en rolig sak som hände här i huset igår. hörde från mitt sängläge att de blev nå tjaffs om någon litn bajs gej, fast sandra blev dock arg och skrek "jaha, men vad blir det föt PISSMAT här då, ni gör ju bara saker som jag inte tycker om, vill ni inte att jag ska äta, ni kanske vill att jag ska dö?" till detta ska jag tillägga att hon äter inte mycket när hon väl äter och hon är ganska kräsen.. men att hon ska dö, de är en sak vi verkligen inte vill att hon ska göra, trots att maten inte var hennes favo denna gång..

RSS 2.0