16/11 - sjuka tider

ja, då har de hänt igen, jag har fått halsfluss, de kom som ett brev på posten eftersom jag inte haft de någon gång detta år. jag har typ fått de varje år nu i kanske 7 års tid, och de är inte ett skämt! och fyfan vad ont jag har denna gång.. nu låter jag som en vrålapa som satt en hel klase bananer i halsen, och de är inget man vill höra på kan jag lova, de enda jag svarar är typ "mmm" för de gör minst ont.. jätte kul att få ett sånt svar hela tiden? och något som är ännu roligare är att jag inte kunnat äta något på över två dygn, snart tre, men lite dryck har man fått lov att ta.. fast vad gör man inte för beach -12 ;) jag går även runt med konstant halsbränna, inte kul. men jag läste just att de var en vanlig bieffekt av mina mega stora blåa piller.. sen läste jag även om en mindre vanligt bieffekt-  svamp i underlivet och munhålan.. och bara för att jag alltid har så jävla otur och för att jag alltid får all skit så kommer jag säkert få detta också.. för sist jag hade halsfluss så svällde jag upp i hela ansiktet och fick kliande rodnader lite överallt också, samt att alla böjbara leder också svällde upp. men om man har tur så kanske man iaf slipper dessa saker nu när man fick sig några andra piller. ta i trä!

9/11

Nu ska jag ta och öppna kakans skönhetssalong. lillplutten står och tjatar på att jag ska göra hennes frippa innan hon åker på träning och den andra systern vill att jag ska epilera hennes ben, men som jag sa till henne " du kommer att skrika av smärta" och ja, de gör ont första gången man gör de.. känns typ som att hela skinnet ska slitas loss, men man är väl hård och skonlingslös, men jag vet inte om jag kommer att kunna göra de på någon annan. men de kanske är kul att se när någon vrider sig i plågor? ett av mina favorit  program  är ju ändå AFV, för skadeglädjen är ju den enda sanna glädjen. fast man kanske gör klokast i att odla björnpäls ist? kylan har ju ändå börjat komma..

4/11

shame on me, jag vet.
men denna kväll har varit mycket kul, har tillbringat den med mina vänner piff och puff, eller hanna och evvy kan man också kalla dom om man känner för det. de har inte varit många stunder av tystnad ikväll, men har inte behöv höra hur torrbollarna åker runt med vinden i öknen om jag säger så. har ont i magen, jag skyller det på allt som vi har hunnit med att förtära, men jag skulle tro att de snarare beror på att vi skrattat så mycket, och min magen är lite för ofit för att klara av dessa påfrestningar..
"Är magen glad är människan glad" som hanna så fint sa, eller var de kanske gustav svensson som sa de, stämmer iaf mycket bra.
"Var det han som var en kille" - Evelina 20 år, ifrågan om min frisör.
och ja, de är en kille, han är kung!
peace!

RSS 2.0