Fram med sågen!

hahahaha, Sandra måste ju ändå vara den klockrenaste som finns. Pappa, sandra och jag var hemma en kväll, och pappa skulle gå ut och skotta. Han frågade sandra om hon ville följa med för att han ville ha sällskap, men så säger hon snabbt tillbaka till pappa " men hallå, jag då? om jag följer med dej ut, då får ju inte jag något sällskap". så tydligen räknar hon inte pappa som ngt vidare sällskap, stackars pappa.



Inte nog med att hon sågar honom på sällskapsfronten, hon har även blvigt västa lill-polisen. hon fick sitta fram idag när vi skulle in till mormor och käka middag. vid vaje hastighetsskylt, sa hon med hög röst att pappa körde för fort, och den är inte bara en skylt efter den här vägen.. gissa om hela familjen var less när vi var framme på våran polis där fram..

Blå

börjar med att hylla mitt bästa lag Umeå city, ni är fasen bäst! vi vann i helgen, och på vilket sätt i gjorde de också! mer sånt till folket, eller kanske till våra trogna anhängare på läkraten. Måste även hylla Leffe och Ina för att de gjorde den snyggaste tröjan någonsin till smulan. lovar att bild kommer!

Efter helgens match bjöds de även upp en annan typ av show ;)
jag säga att de slank ner både en, två, tre och mer därtill av den blåa drinken. Jag gillar de!


Återföreningen (tillägnad evvy)

Då var det äntligen officiellt! Systrarna Sjöberg har nu återförenats. vilken glädje. hela världen stannade upp när beskedet nådda världen igårkväll. i rio utbröt en vild karneval, i irak pepprade man mer är någonsin och i uppsala slog domkyrkan några extra slag för att fira detta! För dej som inte fatta ett skit så kan jag berätta att Evelina "evvy" Sjöberg har kommit över to the right/dark side (gått till city). jag hälsar henne varmt välkommen! Vill även säga välkommen till ett annat nyförvärv Elin hilli!

Evelina besrkiver sig som en en riktig oxe på planen, en riktig brunkare på kassen, eller?! Hon bor tillsammans med sin man i ett studentrum, som tillhör ett  stödboende/gruppboende för personer med speciella behov av hjälp, på ålidhem. hon är 33 år gammal och har även två barn som heter morgan och karl. hon sysselsätter sig med att lägga kablar på olika platser runt om umeå, oftast ses hon göra utföra denna tjänst i grönområden. hon håller även på att utbilda sig till domnimospels-utvecklare.


VÄLKOMMEN KÄRA VÄN!

veckan/veckorna som gått

kan ju börja med att säga att jag jag hade de underbart skönT i kalix, på det bästa hotellet någonsin! vilken service, för att inte tala om maten ;) jag gillar de skarpt! har redan bokat rum till nästa resa!

 

 +  = KÄRLEK!


Vi har spelat en hel del innebandy också, mer om de ska vi nog inte prata. men vi hade kul iaf, svårt tt inte ha de med världens bästa brudar i UMEÅ CITY!
 

4/11- Avfärd

Så sjukt skönt med helg nu! Är ledig imorrn, för då kommer jag att befinna mej på annan ort, nämligen i kalix, där man ska se på enmassa innebandy, gå på ikea och hänga med kung-kalle och Ante the truckdriver ;) vi kommer att bo på kalixs  exklusivaste hotell, Granströms exclusive resort. de kommer att bli KALAS!
 Vår resa kommer att påbörjas ikväll, efter träningen. med kalle bakom ratten kan inget gå fel och med två pratglada tjejer berdvid henne så kan inget gå fel, för med oss i bilen så kan kalle inte somna vid ratten, hoppas jag iaf..

 Vilket gäng! resan kan inte misslyckas!

Ps. Kalles mamma har lovat att bjuda på as god mat. Ds

3/11

kan ju börja med att säga att ni inte behövervara oroliga! löpningen gick bara fint, de var enmssa intervaller som stod på schemat, men som sagt, ingen behövde stampa i nån pizza =) kul att de var bra väder också, NOT! helt svart, men vi var iaf 4 modiga själar som vågade oss ut, det var camie, widde, fillan och jag, sjukt bra jobbat girls!

kom just på att vi säljer New Body, men att de inte gårr så bra för mej att sälja, men vilka knep ska man ta till när syster och kusinen säljer samtidigt? säga att alla som köper av mej får betala en liten extra summa för att mina grjer är mer exklusiva än de andras? skulle kanske ha funkat, varför tänkte jag inte på det innan idag ? :O typiskt mej att komma på allt sent..


 Kan dock säga att jag längtar till helgen, för då bär det av till kalix med Calleballe, och jag kommer garanterat att gömma mej i ett ägg nån dag, eller jag kanske ha växt så mycket att jag inte ryms? hoppas!



2/11

Fick en mycket obehaglig överraskning på jobbet idag, när jag skulle ut på min lilla (som är rätt så stor) rutt så var min moppe borta, min kära el-moppe. vi som är som hela och halvan, tarzan och jane osv.. ist fick jag ta en lite besvärligare kompis, närmligen en "vanlig" moppe, som man måste växla och tjaffssa med.  så nu luktar man diesel och bensin, tur att man är en rally-tjej, eller just ja, folkrace vara de väl, eller camilla? ;)

 min käraste.


 Nu ska jag käka middag, sen ska jag bokstavligen springa skiten ur mej, har fys med Lasse B.. kan blir en obehaglig överraskning på spåret ikväll.. iaf för alla andra som kommer att vara den efter mig..

http://www.youtube.com/watch?v=KJ32nv2A5_I


1/11

Shit vad tiden går snbbt, eller ja, helgerna iaf. denna helg blev de en hel del partaj med mina bästa, plus antes bästa också =)helgen har verkligen bjudigt på allt som man tänkas sig få när man är med ett gäng galningar, drinkar á la Patrick = 70/30, ris på mattan, och sånt som borde ha floppat men toppat ist, plus lite självskriven innebandy. Där man är bäst från läktarn, eller hur var de?

under veckan som gått har jag även bevisat för mej själv att JAG klarar mej utan dator, tro de eller ej, men de är helt sant. just för att jag befunnigt mej på annan ort där dator ej är tillgänglig, men jag ska nog fixa dit en burk också, men måste ju bli lite uppdaterad ju ;)har även under denna tid jobbat som en galning,men jag gillar de, typ.

fatta att om endast 1 månad är de första december, sjutk ju.men då är de iaf godkänt att börja köpa julklappar =)

RSS 2.0