30/9 - snart kanske man blir en vrålapa

vill helst slippa detta hemska tillstånd, men skulle inte bli förvånad om de nu kommer att slå till.. för jag har börja ana att något är lurt. för imorse när jag vaknade börja jag dagen med att slänga i mig en kexchoklad, fråga mig inte varför med de gjorde jag iaf. när jag i ren hets ätit upp halva så börjar jag tänka på om de var god elelr inte, men de kunde jag inte ens svara på, för jag kände inte ens vad den smakade.. kul? nej verkligen inte..

     =        


hade även en rätt knepig dröm i natt också, jag drömde att de var fest i min lägga och att allt spårade ut toltalt, nån gjorde ett hål i väggen till toan och de var en hel drös med folk där som jag inte har en aning om vilka de är osv..  jag undrar om de är något som kommer att bli sanning, för min kära mamma har lånat lägenheten ikväll för att ha "fest" med sina arbetskamrater, så jag börjara undra om de är så klokt att låna ut den? här med förbjuder jag allt festande i min lägga, eller näe kanske inte ändå.


29/9 - Proud to be a smurf

jag är så stolt över att få tillhöra umeås skönaste lag, mina gulliga smurfar med tillhörande gragamel och katt gjorde de igen- vi vann vårat andra raka derby i serien ikväll. det var inga mindre än iksu ungdom som stod för motståndet denna gång, och de är ingen lätt nöt att knäcka, och de var de inte heller denna gång. vi gör en rätt blek insats i första perren, och rycker upp oss rejält till andra, för att inte tala om hur den tredje såg ut, då visade vi att ett riktigt bra lag och ett starkt kollektiv som gör det tillsammans. jag tror dock att alla, nästan alla iaf kan säga att man kan lite bättre, och då är de verkligen starkt att vi lyckas vända ett 2-0 underläge till vinst med 2-4. tack tjejer!

smurfarna i sin fulla mundering.


under denna dag har man även hunnit med att shoppa lite med marre-surre och gått en sväng med calle, en helt okej dag, må jag säga. även om den började lite knasigt, har en riktigt knepig dröm men dock riktigt rolig, och tur var väl de =) mer sånt åt folket!

jag skulle även vilja slå ett slag för våran "city-blogg" som vi i laget bedriver, en riktigt galen blogg om allt som händer både på planen och utanför. http://www.umeacitydam.blogspot.com/

peace och godnatt!

26/9 tystnaden som uppstår när man är döv..

att inte höra ngt har fått en helt ny innebörd..usch vad jag hatar att vara förkyld.. en förkylning är väl inte så farligt, jo för mej är de inte askul, inte för att jag kommer att dö av förkylningen, men jag bli typ döv direkt jag blir förkyld... folk måste skrika till mej för att jag ska höra, och själv pratar jag tydligen vädligt tyst också, detta måste bero på att jag inte hör mig själv typ :O de är fasen inte kul.. jag väntar bara på att jag ska bli riktigt hes och låta som en vrålapa som satt en banan i halsen, snälla Gud, skona mig från detta är du snäll!

tänkte bara hjälpa er så att ni kan kommunicera med mig.


måste bara berätta att jag varit och sett enmassa innebandy i helgen också, så nu har jag tagit igen allt som jag missade under noliacup ;) kan även tillägga att jag såg fotboll också!

23/9

jag vet att jag har uppdaterat kass denna vecka, men anldningen är att jag varit hemma i stan, och jag har inte fått "tummen ur" och skaffat något internet än. så nu befinner jag mig som ni nog kan gissa- hemma i sävar. SKÖNT som tusan också, ska nog ha lite healing och rehab för min sargade kropp i helgen, men man vet ju aldrig vad som kan hända på en lördagkväll, mohahaha!

idag har jag hunnit med en hel del. dagen började helt okej tidigt typ klockan 9.30 med att jag började läsa min tredje(!) bok för veckan, jag har alltså gått och blivit en bokmal :O nej, de skull jag nog inte riktigt kalla mig, men hade sjukt roliga bäcker att läsa, så de var bara att ta på sig brillorna och börja ljuda orden ;) sen kom min bästa Johanna "ante" Andreassen på besök och vi(läs:ante) lagade en mycket god lunch, men jag hade ju iaf fixat efterrätten! sen rörde vi på flärret och tog en sväng på stan och kollade in stans otroliga utbud av affärer, men trots det någon halvtaskiga utbudet så fick man med sig några saker hem! efter stan så åkte jag hem och diskade mitt snabbaste, sen iväg i racerfart till marre för middag, ibland har man de bra, speciellt eftersom att matlagning inte är min starka sida, men baka de kan jag minsann! 

 vi i umeå city hade även seriepremiär ikväll, derby mot IBF Dalen. vi vann matchen med 5-2 och var de bättre laget under hela matchen. vi gör en helt okej insats, men jag tror nog alla känner att de finns mer att ta av, men de plockar vi fram tills på torsdag, då årets andra match och även andra derby står på spelschemat, vi möter iksu ungdom. men de som var roligast denna kväll var det jag möttes av när jag kom hem från matchen, så att det stod en form framme, och udraden vem som hade bakat, och de var ju såklart lillasyster sandra som hade varit i farten. men när jag kollade på kakan, som skulle vara en kladdkaka, så såg den lite fattig ut, typ bara ett tunt lager brun kaka i botten på formen, eller allt var inte ens brunt, det var svart. anledningen till att denna annars så goda kaka så ut på detta sätt var att den som bakt kakan och dennes kompis ahde tyckt om smeten så mycket och därmed ätit upp hälften av smeten, så det blev inte så mycket smet kvar i formen..

bakade själv en kladdkaka i vekcna, detta under blev till hos camilla och jonas, under är just vad man kan kalla den, för den var sjuuukt god!


en del av vinnarlaget Umeå City IBK

ps, mer om matchen kan ni läsa på våran hemsida http://www.umeacity.se/ tänkte eftersom jag inte skrev så mycket om den. ds

17/9

har just avnjutigt en sjukt trevligt kväll med mina bästa tjejer, eller iaf en en stor majoritet av dom bästa. hanna fyllde nämligen hela 20 jordsnurr denna dag, och detta firade vi såklart! som sagt en mycket trevlig kväll som började med gooo tacos till middag och sen flöt resten på av bara farten, vi spelade även spel vilket mitt lag lätt tog hem, och tur är väl de för jag hatar att förlora om du inte redan visste det.. skrev ju igår om hannas presenter som hon skulle få av "the crew" och de som vi skramlade ihop till blev: en blå likör som förhoppningsvis är god, några fina martiniglas och sen till de sjukaste hon fått av sina vänner- ett akvarium med två fiskar, eller jag skulle nog inte välja att kalla de akvarium, liknade typ mer en hög blomvas, vilket de säkert också var, men tanken som räknas ändå. vi träffas inte lika mycket som förr så hon kan behöva våran spirit vid sin sida i form av två fiskar! detta blev en väldigt lyckas kväll, även om jag redan är hemma.. men jag fick lämna mina girls när dom skulle planka in på krogen, har ju match imorgon så åkte hem och tar hand om mej själv ist :)









ps, matchen börjar kl 14.00 på gammlia väst ds.


16/9

igår var dagen när allt gick fel, jag önskade att jag aldrig hade behövt stiga upp ur sängen.. bara tanken på att måsta gå till tandläkaren gör så att hela dagen är skit, jag fick fel storlek på ett plagg jag skickat efter, jag fick en jätte rolig räkning-NOT och träningen gick inte alls bra.. ja, lstan kan göras lång på saker som inte gick min väg igår, de enda som var helt okej var väl just de värsta av allt- tandläkaren. men men, men lever ju ändå idag.

och denna dag har varit betydligt roligare, har haft en skön sovmorgon och varit en sväng på stan med evvy. vi shoppade lite paket till stor-hanna som fyller hela 20 och imorgon ska hon firas. kan då säga att våra gåvor som hanna ska få från hennes 4 mest älskade vänner är helt okej bra saker. men de var ett jäkla springande innan vi fått tag på allt vi skulle köpa, men vi fick oss många goda skratt, vill jag lova. kan ju inte säga än  vad de var vi köpte, men imorgon kanske ni får veta ;) vi gick iaf all-in för att hitta de perfekta sakerna, och de är ju ändå tanken som räknas!


det gick vilt till när vi var i skidbacken i hemavan, men de är inget i jämförelse vad de gjorde idag när en present skulle införskaffas!


14/9 - dagen före döden

Igår hade jag världens trevligaste middag med min bästa lelle, och sen bar de av i mega speed till träningen, men när jag kommit halvvägs så tyckte jag att de var ngt som fattades, jag hade glömt mina skor.. typiskt min otur att att göra något sånt när hela dagens hade varit bra annars.. jag kommer nog aldrig att få uppleva en perfekt vardag. men jag hann ändå i tid måste jag tillägga, även om de inte var med någon jätte marginal direkt.

dagen före döden, dvs idag har jag fått att gå rätt snabbt genom att först vara och klippa mig hos bästa frisören malin nordliner, gjorde dock inga större förändringar, men tog bort de som hade gjort sitt på mitt huvud, men nästa gång ska jag banne mej våga göra någon som ingan förväntar sig, säger jag nu ja, men när jag väl sitter där nästa gång kommer jag förmmodligen bara säga att hon ska ta bort de slitna typ.. typsikt mig! sen efter klipnningen for jag hem till marre, och vi lekte konditori, s vi bakde lite kakor och samtalade om livets plågor. kakorna blev förövrigt väldigt goda även om dom fick ett kenpigt yttre.. men det är väl ändå smaken som räknas?
    nu när hela dagen har gått, jepp, jag hade träning ikväll också, så är de dags att snart börja kalla på john blund. men jag känner att jag helst inte vill att det ska bli torsdag, för jag ska göra de jag hatar typ mest av allt i hela världen, gå till tandläkaren.. och nu när jag dessutom måste betala för att få mina gaddar kollade så känns det ännu tråkigare.. men jag håller tummarna för att min tandis är snäll och att jag inte ha några hål eller annat kasst i gapet.


innan gräddningen av mina cookies. men med tanke på att de slank ner en och annan av dessa så kanske man inte ska ha så höga förväntningar under mogrondagens hemska besök..

11/9

shit vilken helg, eller rättare sagt vilken vecka med guldbrudarna i umeå city ibk! för guld vad exakt vad ed blev i sävar cup, och på vilket sätt vi tar de också, vi går helt obesegrade genom hela cupen- STORT! ovh finalen, vilken match, den hade nog allt man kan tänka sig, men vi visar ett j*vla hjärta och sliter som dårar, och därför vinner vi också. älskar er mitt bästa lag betydligt mycket mer än jag älskar min h-vetes tår och diverse andra kroppsdelar på mig själv. just nu har jag just försökt att dämpa mina krämpor och för att inte tala om tröttheten med en underbar pizza från rappe! jag har hört att pizza-dieten är sjukt underskattad? lite deg har väl ingen dött av? mer om matcherna kan ni läsa på http://www2.idrottonline.se/default.aspx?id=162223

laagbild

nu blir det ett bubbelbad, sen ska nog denna båt börja vika in årorna.

tack och hej leverpastej önskar ett dödstrött och jäst kaka.


Livet är orättvist

jag måste få passa på att skänka en megastor tanke till stefan liv familj och vänner. de är helt sjukt det som har hänt och så jävla tragiskt. när jag läste det hela fick jag världens största klump i magen och tårarna började rinna i floder. det är sjukt hemskt hur snabbt det kan gå, som i detta fall, in i planet, knappt upp i luften sen tog det slut, för de allra flesta. TRAGISKT! jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om stefan och hans karriär, inte för att jag på något sätt kände honom, men för att man läst och hört så mkt, och de har nog även ni gjort så därför lämnar jag de. men av det som man har hört så verkade han vara en fantastisk människa.
 det som även gör saken lite värre är att alla personer i hans lag även omkom utom en spelare. fatta ett helt lag borta på 1 sekund. jag får rysningar genom hela kroppen när jag tänker på det hela som hänt och det tåras i ögonen. nu orkar jag inte skriva mer om denna hemskhet, men skänker även en tanke till ALLA drabbades familjer.

R.I.P Stefan Liv och locomotiv jaroslavl.


7/9

nu kommer jag säkert att låta som en senil pensionär på bussen som försöker få din uppmärksamhet och lite sällskap genom att prata om vädret, vilket iofs alla äldre gör för att få kontakt med dagens ungdomar. nej där var jag lite dum, alla gör faktiskt inte det, med spela roll, för vilket jävla piss väder de är alltså! man kan inte göra ett dugg för så blir man blöt och ser ut som en nybadad katt som aldrig upplevt något värre.. fast jag skulle nog kanske behöva gå ut en sväng och gå förbi tandläkar'n och frågar vad dom sysslar med. jag fick hem ett brev där det stod att jag var välkommen till tandsköterska eller tandhygenist åsa och att dom hade bokat en tid för mig, och att om man inte kan den tiden så ska man ringa dit så fort som möjligt för att byta, ja ni fattar, allt som alltid brukar stå i sådana brev stod där, utom det viktigaste vilken tid jag ska dit.. hur tänkte den som skrev brevet till mig, att jag är tankeläsare? okej jag är helt okej bra på att se och känna hur folk känner sig, men de är typ 2 år sedan jag var där så jag minns inte riktigt hur det var dom brukade tänka när dom gav mig tider..

igår spelade vi första machen i sävar cup, vi mötte täfteå. det finns inte så mkt att säga om den matchen, vi gjorde de vi skulle men inte något mer än så.. men förhoppningsvis så blir de bättre till matcherna som kommer senare i veckan, eller rättare sagt så måste de bli bättre, för annars blir de inte kul. men vi vet att vi kan så mkt bättre, så de är nog ingen större fara.


här är en väldigt fin och orginell bild på min femma!

5/9

goddag kamrater!

som sagt de blev inte alls mkt tittande på innebandy i helgen, trots en del bra matcher. jag brukar hänga på de flesta matcher av värde som spelas i denna stad. mina kära vänner började spekulera varför jag inte befann mej på en plats nära dom, och visa anledningar som dom kom fram till var troligare än andra. men kul att ni bryr er ;) och nej, jag var inte sjuk, skulle vara lite huvudet men inte värre än så! men då har man ist gått och blivit lite sick nu, typiskt min otur, när vi själva ska börja spela cup imorgon.. men de är ju en dag kvar iaf, de är väl bara att mata med diverse huskurer? men de finns ju typ inga goda kurer, allt smakar ju skit, eller så ska man utföra värsta ritualen i typ näsan och jag var inte så sugen på att göra ngt sånt.. jag önskar att jag hade karlsson på taket här, så att han kunde göra mej lite kuckelimuck medicin, den måste ha varit en mkt god medicin och bra, för den funkade ju för honom!





men ikväll hade jag trots att jag snyter grönt, tänkt att fara på hallen och kolla in lite innebandy "hemma" i sävar, tänker nog spendera hela veckan här, när de liks är cup, fast kan inte skylla på att de är långa till gammlia från där jag bor heller.. me njag var lat under noliacup. OKEJ?

3/9

Latare än latast, så skulle man nog kunna beskriva mig denna dag.. inte ha jag gjort många knop, typ ätit, sett på tv och ja- ätit igen typ.. jag har inte ens orkat fara och kolla på innebandy idag, någon som jag hade tänkt att jag skulle göra.. men idag var jag en riktig "slökorv" som min förre tränare skulle ha sagt. men man måste väl kanske få ha sånna dagar också, men har blivit liite för många av den typen på senaste tiden.



jag var lite sugen på att gå ut en kväll som denna, men efter förra helgens bravader så kan man väl ta en vilohelg också, och med tanke på att vi ha lagt in en extra träning imorgon så kändes utgång ännu mindre aktuellt. men som sagt vi körde hårt föra helgen, hela gänget var på topp!

nu ska jag måla mina naglar och kanske äta lite till.

pease!

/ slökorven


2/9

shit vad knepigt den kändes att skiva en nia på datumet, tiden går sjukt snabbt. bara sisådär 6 månader tills man åker på semester. och som jag längtar alltså! men innan man åker så ska man förhoppningsvis ha spelat några innebandymatcher med världens bästa brudar och vunnit de flesta av dom, helst alla såklart!




 idag var dagen när jag gick och blev med tv, jepp en helt egen tv. men de är iaf inte gratis med sådana nymodigheter-tyvärr. men nu är den bara min :D och camilla ville gärna ställa upp som gudmor till den lille. är det någon som skulle kunna ställa upp som fadder(ni läste rätt, fadder) hör gärna av dig så kan vi nog komma överens om en bra lösning, för jag tycker att han kan behöva någon att se upp till! tack på förhand!

finns risk för att ni kommer att hitta mig på gammliahallen i helgen också, för de spelas helt okej mkt innebandy där just nu. men de är de väl ingen som dött av so far?

denna är nu min käraste ägodel!

RSS 2.0