28/8 - dagen efter kvällen före

jaha, då har även denna helg försvunnit lika snabbt som usain bolt startade i finalen i friidrotts VM, dvs liiiite för snabbt.. jag tror att de är dagen efter källen före för en hel del folk idag, måste dock höja mig själv genom att säga att jag mådde prima ballerina, och jag vet att de finns andra i stan som mådde som dom förtjänade, heheh..
   vi i innebandylaget hade iaf våran årliga inspark för att verkligen "välkomna" de nya in i laget. dessa tappra själar fick i uppdrag att gå utklädda som bilnda på stan och utföra diverse uppdrag, och jag tror jag aldrig ha skrattat så mkt om när jag fick se resultaten.. de var så sjukt kul så att vi "gamla" höll på att garva läppen av oss! sen på kvällen bjöds de på andra festligheter, vissa fullare än andra ;) kvällen var iaf en succé på alla sätt! Tack världens bästa lag för en sjukt rolig dag!


 
lag elton john unde dagen som blinda.


lag elton senare på kvällen.


dagen efter för min kära lagkamrat och kusin, jag hoppas du återhämtat dej snart!

http://www.youtube.com/watch?v=rYAKYCyOIXk&ob=av3e


Tack och bock.

21/8

Denna dag är nog för många "dagen efter" men jag mår 1000 gånger bättre än jag förtjänar! så sjukt skönt, var knappt trött när jag vaknade. så jag hann städa hela läggan,diska och ligga och lata mej i soffan innan jag åkte iväg och kollade när lillasyster spelade fotbollsmatch.

Gårdagen var riktigt lyckad. den bjöd på sjukt mkt skratt, och det tackar man ju aldrig nej till. calle börjar nu närma sig pensionen med stora steg nu, hon fyllde hela 23 år igår, så vi fira henna helt okej bra,tycker jag iaf. för det var inte jag som kastade in handduken först iaf, ingen nämd, igen glömd!


födelsedagsbarnet i en av dagens bästa stunder!
 jag och ida med några dudes inne på TC.

17/8

Grattis kronprnsessan och prins Daniel!


 
                              
För er som är liiiiite efter så ska ju Vickan och danne få tillökning i familjen. trevligt! så om ni inte ränkat ut de själva så ska Kungen bli morfar, häftigt ju! fatta att ha honom som morfar, medan andra barn åker och fiskar i någon risig båt i en igenvuxen insjö med sin morfar så kommer denna lilla krabat att åka lyxbåtar på franska rivieran! STORT! inte för jag tycker mindre om att fiska i någon insjö, för de är jag uppvuxen med och har trots detta fått en hygglig uppväxt, men fatta ändå att hänga på en lyxyacht med en hängig bjöja, och en morbror som är insmord i sololja, de skulle nog inte gå av för hackor de inte ;) fast om jag ska vara ärlig så tror att jag att min morfar var minst lika ball som kungen.

peace!

16/8(?)

jag är inte riktigt säker på om detta är dagens datum, men jag chansar på de. har blivit helt "dagavild" senaste tiden, och då har jag ändå jobbat under tiden..
 jag har verkligen inte gjort annat än att lata mej de senaste dagarna, eller tränat lite har jag faktiskt gjort och kollat på innebandy. sjukt härligt att matchernabörjar dra igång igen, då kanske man ids ta sig ut iaf, var ju faktiskt "finnkampen" här i helgen så de fanns ju iaf lite underhållning i form av mikko kohonen & co. alltid kul att se andra lag spela än "bara de vanliga". tack för underhållningen grabbar, jag hoppas vi ses igen!


kommer nog bli en hel del häng på gammlia i vinter för att beskåda stans alla lag.
på denna bild ser vi Sandra och folke på första raden.

7/8

Jag ska skärpa mig, jag lovar(nästan iaf).


RSS 2.0