22/2

imorgon gör jag enligt mitt schema min sista dag på jobbet, vilket känns sådär, och anledingen till detta är att jag inte har ngt körkort vilket man ska behöa nu enligt någon ny regel, tråkigt men sant.. men man kan ju hålla tummarna att jag får jobba någon dag till, kanske på torsdag och måndag om jag har lite tur. fast tur är ngt som jag inte brukar ha så mkt av, men denna gång förtjänar jag väl ändå lite tur? hur kan de komma sig att vissa har mer tur än andra? vissa har bannemej alltid tur, men jag har minsann aldrig tur, eller de skulle kunna vara om jag fuskar i ett spela eller så, men då har jag ju skapat de till mej själv, att fuska och vinna i spel på det sättet är alltså det närmaste tur jag kan komma. kan dock tillägga att jag faktiskt inte fuskar så ofta! (A)

men de säg ju att allt ont har ngt bra med sig, och de får man verkligen hoppas denna gång. nu måste jag ju verkligen söka ett nytt jobb snart, då ska jag försöka hitta ett jobb som är riktigt rolig och ett jobb som jag trivs väldigt bra med, vilket nog är självklart för de allra flesta. men innan detta sker så ska jag nog bara vara ledig i nån vecka och få vila upp mej och hitta lite ro. de har jag gjort mej förtjänt av, tycker jag :)

ro är något som inte direkt växer på träd för mej, men ett ställe där jag alltid finner det är uppe i farfar och farmors stuga som ligger 23 mil bort mitt i skogen. man är aldrig riktigt ensam där, även om man ibland kan vilja de, men med 1 miljard mygg, knott och andra insekter av de värre slaget så är de svårt, men de får man på köpet! men det mest rofyllda jag gör där är att jag och farfar och farmor åker ut på sjön i båten, och sätter oss och metar, hur underbart som helst! då kan jag verkligen koppla bort allt. jag hr alltid varit en person som fiskat mkt, både med farfar ocg morfar, och de är verkligen helande för själen, även om man inte får så många fiskar, men klart att de förgyller ju hela upplevelsen ;)

ibland får man storgäddorna.


plötslig händer det.

kanske är detta dagen när jag har chans att vinna en rejäl hacka på triss. för plötsligt händer det faktiskt, jag har lagat middag till min kära familj, vilket inte händer allt för ofta, tyvärr kan tyckas, men jag är ingen jamie oliver i köket direkt.. det blev den svåraste rätten i hela världen, grött. ooops, där blev ni just blåsta! jag bjöd på tacos, GÖTT! och de tyckte även de som fick smaka, ingen spya hittad än så länge! håll tummarna!

jag har även varit på massage(igen?), ja, de var ju ett tag sen jag var där, vilket även min bästa massör kände, heheh.. jag var spänd som en fiolstråke, har överbelastade muskelfästen i knäna, benhinneinflamation, diverse låsningar och knutar i ryggen samt sjukt stel i hela kroppen, men förutom detta så är de väl inte så farligt? de kunde ha varit värre, hu?

en annan skräll för dagen är jag inte sett någon innebandy, har inte ens sett någon match på hela veckan, de nästa innebandy jag kommit är att ha spelat en match själv, men de är ju inte så nära ju. de sägs ju ändå att man är bäst på läktaren ju, där är man nog en av de alla främsta i hela landet. men de är samtidigt skönt att få koppla bort all innebandy och tänka på lite annat och umgås med andra nära och kära, än bara mina älskade i laget.



återkommer inom en snar framtid!
 ps. har även varit ute på en promenad, ds

RSS 2.0