5/4

jag tror att det är den 5:e april idag, jag skäms lite när jag säger tror men jag vet faktiskt inte helt säkert. de blir nog så när man har lördag hela veckan? men de är väl rätt skönr ett tag iaf =) men man blir ju inte direkt tät genom att ligga hemma i sängen.. eller de finns de väl säkert de som blir, men inte jag minsann, och tur är väl ändå de?

måste bara säga att jag vill att calleballe ska komma hem från sydligare breddgrader.

hade även världens sjukaste dröm inatt, den var så galen att jag inte kan släppa den! lätt den roligaste och sjukaste drömmen jag haft på länge. det är sjukt var man kan drömma för någe. vars kommer allt ifrån? och var får man folket ifrån? som sagt helt sjukt!



Senaste veckorna har de blivit en hel de festande, det har varit väldigt kul, har fått träffa många jag inte sett på länge och träffa nya människor, vilket kändes underbart! och tro inte att jag ska slå av på takten nu, nej förtusan, de är ju nu jag har tid över för sådant, när serien är slut och försäsongen inte har börjat. man kanske ska lägga på sej några kilon så man har ngt att bränna bort? nej just ja, jag har kilon så de räcker för en hel by i afrika.. men jag hade trots detta inte tänkt att ligga på latsidan när de gäller partyn ;)


Återträffen med dessa brudar var de bästa på länge!

RSS 2.0