29/12

kära vänner, idag gjorde jag ngt väldigt stort med livet som insats! "jaha" tänker ni säkert,"har hon jobbat".. Självklart har jag gjorde de, jag krigar mot arga traktorer, åker igenom laviner och bestiger berg- för posten ska alltid fram! ;)

förutom att frälsa alla mina kunder, så har jag även varit på massage, ni läste rätt MASSAGE! äntligen har jag varit och kurrerat min sargade kropp. de händer inte ofta, men idag gjorde jag de! och de var på tiden, de tyckte även hon som masserade mej.. Hon var verkligen jättebra! även om de gjorde ONT! men jag får väl skylla mej själv, hade jag inte väntat till in i det sista så hade de säkert varit mindre smärtsamt, men ibland lyckades även jag slappna av lite, vilket var välbehövligt :)

Kroppen var bättre förr!



pepparkakshus

Då var de dags igen, de årliga(började med det förra året typ) pepparkakshusbygget. i år blir de jag och skrutten (sandra) som är arkitekter. jag kommer förmodligen att ha brännskador över hela kroppen. gjorde inte alls ont att bygga hus förra året.. man måste dessutom hoppas att de två byggarna vaknat på rätt sida i år, tillskillnad från förra året, då såg bygget ut som Hiroshima gjorde efter Andra Världskriget. men gott var det iaf =)



vill lova att de kommer en bild på årets bygge också!

1/12

fu tusan vilken dag alltså, jag är helt sut och har ändå bara jobbat 2 dar denna vecka. de märka att de är jul snart. varför kan inte alla skicka julkort och annat julskit via datorn? jag älskar också att få hem julkort, inte för att de är otrevligt att skicka de, utan för att de är jag som tvingas leverera och slita ut mej pga att ni skickar era jävla kort och annat bajs.. för att inte tala om all reklam som ska ut i juletid, jag älskar alla som inte vill ha reklam! ;) och morgondagen ser inte ut att bli ett piss bättre än denna heller, så alla som träffar mej imrron, ränka med en möglig cookie..





RSS 2.0