v.50

nu är de banne mig inte långt bort tills man får öppna sina klappar (läs:klapp), för så många som lillasyster lär man ju knappast få iaf, hon har väl snittat på lätt över 20 sista åren. men inte gråter jag över de, en lite smygbitter är man väl just när hon får gå fram till tomten och hämta dom, men sen är man inte lika bitter när hon öppnat alla paketen. hehe ooooops.


dagarna på jobbet har varit så sjukt roliga att jag nästan inte vill fara hem, även om de är kul hemma också, men de är underhållning från minut ett till stängningsdax. igår sprang alla runt som lucior, pepparkakor och tomtar, mega gulliga. idag har dom sjungit "staffan var en stalledräng" ca 80 gånger, och de är i vissa fall rätt oklart om dom sjunger rätt text, jag har hört "gossar låt oss sunkiga vara" och "gossar låt oss snuskiga vara", men de gör att mina nyblivna döva öron mår extra bra! Har sjuk skrivkramp i min högra hand och arm, efter att ha ritat en teckning fått lov att göra typ 30st till. jag som inte ens kan rita.. :O men alltid kul med lite uppskatting!

Byggde julens andra pepparkakshus också. skulle göra detta tillsammans med min lillasyter, men de slutade med att jag fick fixa skiten själv och hon som ville bygga det från början satt och åt kristyr och godis. just my luck. men de kanske var tur att jag byggde de själv, för de blev bra mycket snyggare än förra årets!

otur eller något.

Jag har aldrig tur, nej, jag har aldrig tur.. och klart att jag har fått känna på min otur igen. Det började i onsdags på träningen då jag blev skjuten rakt i ansiktet, och inte nog med att de gjorde ont, jag fick värsta röda och uppsvällda märket, som seanre övergick i en lite mer blå ton.
Vidare till tordagen som inte alls var så mycket bättre, eller dagen började helt okej ändå. Jag var hundvakt och de gick rätt bra till just innen doggen skulle fara hem, då hon började gnälla asmycket och springa runt och käka mina strumpor. Men när hon hade lämna mig ensam så skulle jag springa ner på stan en sväng, och när jag börjat gå så möter jag två små killar som hade något av  ett litet snöbollskrig, just när jag ska gå förbi så tar den ena killen upp en mega stor klump och ska kasta på den andra, men såklart så missade han och vem blev träffad ist? Jo, JAG! Jättekul att bli nermejad av pelle 10 år.. Men de slutade ju såklart inte med de, ca 100 meter längre bort så höll jag på att halka, och råkar göra någon för avancerad akrobatisk rörelse, så jag fick ont..
Men fredagen var mycket bra må jag säga. Först goo lunch med Anthé och sen fiesta. men jag hade iaf tur på en front, jag mådde så sjukt bra när jag vaknade idag, så mycket bättre än jag förtjänade och trodde. magiskt!
bjuder på en bild tillsammans med mina fina, röda och uppsvällda kind!

6/12

ja jäklar, jag ger mig själv ett hårt slag för att jag varit så kass på uppdatera. "aj, de gjorde ont".
Befinner mig hemma hos mor och far i den riktigt trivsamma idyllen Sävar, ack vilken underbar plats. men lika underbar var det inte inatt, Sandra(min lillasyster) fick för sig att hon och jag skulle sova tillsammans, så när jag kommer hem och ska gå och lägga mig efter kvällens bravder, så har hon redan parkerat i sängen utan min vetskap. Hon ligger tvärs över hela sängen, så det tog en bra stund innan jag fått henne på rätt köl igen, men typ 4 sekunder senare rullar hon över på min sida och lägger sig kloss med mig, så jag försöker skapa lite utrymma till mig själv genom att flytta å nära väggen de går. Men som tack för detta så får jag några mindre sköna sparkar i ryggen och i sidan, sen så tar denna lilla plutt även täcket, så jag fick ligga och frysa. Jag vaknade när jag dunkade huvudet i väggen, man kan ju undra varför jag gjorde det också.. Ville nog bara få sova djupt. Men en vacker eller mindre vacker dag ska hon få igen för min dåliga sömn.

Men dagen var betydligt bättre, jag och Anna bakade in julen i några lussebullar, pepparkakor och ett väldigt snyggt pepparkakshus, för att inte glömma alla magiska julltar vi lyssnade på.

RSS 2.0